e-Biken  ÄR ÄNTLIGEN HÄR !

ET bike

Enklare & miljövänligare

än så här lär det knappast bli!

e-Biken ger dig frihet

Laddas fullt på under tre timmar och har då en räckvidd på upp till 6 mil (60 km). Du fäller ihop den på några sekunder med ett enda grepp och kan lasta in den i bagaget på din bil, husvagn, husbil, båt eller rent av ta med på tåget eller färjan.

e-Biken spar pengar

Parkera så billigt som möjligt, kanske många gånger gratis, plocka ut e-Biken från bagaget och kör vidare. Du slipper P-böter, Trängselskatter och spar mycket tid på att slippa leta efter parkering. Idealiskt vid större evenemang.

e-Biken skapar möjligheter

Du kan ta dig till mängder av platser och sevärdheter där du inte kan ta bilen sista biten. Besök våra fina skärgårdsöar där de flesta har såväl bil som mopedförbud, massor av pärlor runt hela Sverige. Nord & Sydkoster är ett av dessa men det finns tusentals andra.

e-Biken - som ägare gör DU en stor

miljöinsats

Drar betydligt mindre energi än något annat motordrivet transportmedel, även om du räknar in buss, tåg spårvagnar etc. Laddar du dessutom på grönmärkt el som du kan abonnera på blir det en maximal miljöinsats.

e-Biken live - se videon

e-Biken säljs i två modeller

Vi har startat upp tillverkning och försäljning av e-Biken med två basmodeller med i stort sett samma prestanda. Båda modellerna ger dig en medelhastighet på mellan 25 - 30 km/tim lite beroende på terräng och din vikt. Maxbelastning i båda fallen 120 kg.